ALFA ROMEO GIULIA 2015+ | CAR BAGS SET 4 PCS

7001006

Kelioninių krepšių rinkinys AERO – 4 vnt.

Smulkiau

290,00€

Apie prekę

Krepšių rinkinį sudaro:

2x Kjust Trolley Travel Bag AW05TC (88L)

1x Kjust Cabin Bag AS27PW (55L)

1x Kjust Cabin Bag AS17KG (45L)

1x COTTON BACKPACK

 

 

Krepšių rinkinys skirtas:

ALFA ROMEO GIULIA 2015+

 

 

KODĖL VERTA RINKTIS KELIONINIŲ KREPŠIŲ RINKINIUS?

Kad ir kur važiuotumėt savo automobiliu, tai nuostabus ir praktiškas sprendimas, išsprendžiantis nemažai kelionės problemų. KJUST sukurti krepšiai maksimaliai išnaudoja automobilio bagažinės tūrį ir leidžia Jums susidėti iki 30% daugiau daiktų palyginti su paprastais krepšiais. KJUST krepšiai puikiai tinka automobilių bagažinėms. KJUST kelioninių krepšių rinkiniai yra specialiai sukurti Jūsų automobiliui. KJUST automobiliniai kelioniniai krepšiai yra gaminami Europos Sąjungoje. KJUST kelioniniams krepšiams suteikiama 3-jų metų garantija.

TRAVEL serijos automobilio krepšiai yra asimetriški

Dėl KJUST automobilinių kelioninių krepšių asimetrijos optimaliai panaudojamas automobilio bagažinės tūris ir užtikrinamas kelionių saugumas. Kelioninius krepšius paprasta sudėti į bagažinę ir nesunku juos išimti, todėl kelionė nuo pat pradžių yra daug patogesnė.

SPORT serijos krepšiai – sukurti futbolo krepšių dizaino pagrindu.

Šių krepšių skiriamasis bruožas yra papildoma kišenė, atskirta nuo pagrindinės krepšio dalies, kad kelionės metu būtų lengva ir patogu pasiekti daiktus (dušo reikmenis, batus) ar daiktus, kuriuos norite atskirti nuo kitų - rankšluostis, sportiniai drabužiai po treniruotės ir kt.

AERO serijos krepšiai pritaikyti kelionėms lėktuvu (rankiniam bagažui).

KJUST siūlo platų dydžių asortimentą, todėl KJUST krepšiai tinka tiek lėktuvams kaip rankinis bagažas, tiek automobiliams kaip rinkinio elementui, pritaikytam automobilio bagažinei. Krepšiai yra labai lengvi, pagaminti iš aukštos kokybės audinio - poliesterio 1680D. Krepšiuose yra atskira sustiprinta kišenė nešiojamam kompiuteriui. Vidinė audinio pusė padengta guma, todėl krepšiai yra atsparūs vandeniui. Audinys yra atsparus tiek aukštos, tiek žemos temperatūros poveikiui. Krepšiai yra sulankstomi, užima labai mažai vietos.

PRITAIKYTAS RANKINIAM BAGAŽUI

PAPRASTA IR PATOGU SUPAKUOTI

Ką sudėsite į krepšius, tas tilps ir į bagažinę.

Sutalpinsite iki 30% daugiau, o į bagažinę įdėsite per kelėtą sekundžių.

Ar tradiciniai krepšiai suteiks Jums tokį patogumą?

SAUGI KELIONĖ

Krepšiai nejudės kelionės metu, o tai itin svarbu prireikus atlikti staigius manevrus. Komplekto naudojimas yra svarbus pasirengimo kelionei etapas.

ATOSTOGOMS IR KIEKVIENAI DIENAI

KJUST krepšius galite naudoti ne tik keliaudami automobiliu. Galite naudoti kasdien. Kiekvienas krepšys gali būti naudojamas atskirai. KJUST kelioniniai krepšiai gali būti naudojami vietoje įprastų lagaminų. TRAVEL serijos krepšiai yra su teleskopinė rankena ir turi guminius ratukus.

UŽIMA MAŽAI VIETOS

Dėl unikalaus dizaino automobiliniai KJUST krepšiai yra sulankstomi ir užimą mažai vietos. Jų laikymui reikia visai nedaug vietos. Tradiciniai krepšiai ar lagaminai negali to padaryti, ar gali?

AUKŠTA GAMYBOS IR NAUDOJAMŲ MEDŽIAGŲ KOKYBĖ

Dėl audinio savybių KJUST automobilių krepšiai yra atsparūs drėgmei. Jie taip pat atsparūs temperatūros amplitudėms.

KJUST krepšius lengva prižiūrėti. Nešvarias vietas lengva nuvalyti tiesiog šlapiu skudurėliu.

KJUST krepšiai pagaminti iš poliesterio 1680D, padengto specialiu poliuretano paviršiumi. Krepšiams suteikiama 3-jų metų garantija.

Audinys yra atsparus dilimui – tai savybė, dėl kurios KJUST krepšys yra geresnis, palyginti su tradiciniais krepšiais ir lagaminais.

Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas yra svoris. KJUST krepšiai yra ypač lengvi. Nešdami krepšius, jūs gabenate supakuotas prekes, o ne sunkias konstrukcijas.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ALFA ROMEO GIULIA 2015+ | CAR BAGS SET 4 PCS

ALFA ROMEO GIULIA 2015+ | CAR BAGS SET 4 PCS

Kelioninių krepšių rinkinys AERO – 4 vnt.

Parašyti atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: