Specialūs pasiūlymai

Kjust

KJUST - pirmaujanti Europoje krepšių rinkinių automobilių bagažinėms gamintoja. Kiekvienas naujas produktas atsiranda esant poreikiui, taip buvo ir su pirmaisiais KJUST sukurtais produktais. Remdamasi savo ir kitų vairuotojų patirtimi, KJUST sukūrė produktus, kurių pagrindinis tikslas yra patogiai ir lengvai supakuoti daiktus bei sutrumpinti krovimo laiką, atsižvelgiant į atskirų krepšių ir automobilio bagažinės talpą. KJUST krepšiai išsprendžia visas minėtas problemas, su kuriomis susiduria beveik visi keliaujantys automobiliais.

Kjust  Yra 881 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Krepšiai AERO

    Krepšiai, pritaikyti kelionėms lėktuvais (rankiniam bagažui).

    KJUST siūlo platų dydžių asortimentą, todėl KJUST krepšiai tinka tiek lėktuvams kaip rankiniam bagažui, tiek automobiliams kaip rinkinio elementui, pritaikytam automobilio bagažinei. Krepšiai yra labai lengvi, pagaminti iš aukštos kokybės audinio - poliesterio 1680D. Krepšiai yra sulankstomi, užima labai mažai vietos. Krepšiuose yra atskira sustiprinta kišenė nešiojamam kompiuteriui.

  • Krepšiai SPORT

    Rankiniai krepšiai, sukurti remiantis oficialiais futbolo krepšiais.

    Šių krepšių skiriamasis bruožas yra papildoma kišenė, atskirta nuo pagrindinės krepšio dalies, kad kelionės metu būtų lengva ir patogu pasiekti daiktus (dušo reikmenis, batus) ar daiktus, kuriuos norite atskirti nuo kitų - rankšluostis, sportiniai drabužiai po treniruotės ir kt.

  • Krepšiai TRAVEL

    KJUST kelioniniai automobilių krepšiai yra asimetriški.

    Dėl KJUST automobilinių kelioninių krepšių asimetrijos optimaliai panaudojamas automobilio bagažinės tūris ir užtikrinamas kelionių saugumas. Kelioninius krepšius paprasta sudėti į bagažinę ir nesunku juos išimti, todėl kelionė nuo pat pradžių yra daug patogesnė.

  • Krepšiai STOGO BAGAŽINĖMS

    Šie KJUST krepšiai sukurti specialiai automobilių stogo bagažinėms.

    Krepšiai leis maksimaliai panaudoti stogo bagažinės tūrį. Specialūs automobiliniai krepšiai, išdėstyti komplekte, nejudės kelionės metu, o tai itin svarbu prireikus atlikti staigius manevrus. Toks automobilių krepšių rinkinys sukurtas, kad kelionės būtu patogios ir saugios.  

  • Krepšių RINKINIAI

    KJUST kelioninių krepšių rinkiniai pritaikyti Jūsų automobilio bagažinei.

    Supakuosite iki 30% daugiau daiktų, krepšius lengvai sudėsite į automobilio bagažinę, nes krepšių rinkiniai komplektuojami specialiai kiekvienam automobiliui. Kiekvieną krepšį galima naudoti ir atskirai. KJUST kelioninius krepšius galima lengvai naudoti vietoje tradicinių kelioninių lagaminų, nes TRAVEL serijos krepšiuose yra guminiai ratukai ir ištraukiama rankena, SPORT serijos krepšiai turi papildomą atskirą kišenę daiktams, kuriuos reikia atskirti, o AERO serijos krepšiai puikiai tiks rankiniam bagažui keliaujant lektuvu.

puslapyje
Rodoma 1 - 12 iš 881 prekių
Rodoma 1 - 12 iš 881 prekių